Rólunk

Amit tudni szeretnél a LEMILÁRÓL

1994-es alapítás óta a LEMILA a megfizethető minőség jegyében vált egy kis fehérnemű butikból nem csupán országos, de Európa számos országában is ismert márkává. A kortárs nőiség összetettségére alapozva tervezzük, gyártjuk és forgalmazzuk fehérneműinket úgy, hogy azok a modern, trendi megjelenésen túl kiváló minőségű anyagairól legyenek híresek, valamint ne csak a fiatal, divatra vágyó nők, hanem minden korosztály találja meg a számára megfelelő terméket.

Modelljeink széles méret és színválasztékával törekszünk minden igényt kielégíteni és a folyamatosan változó igényekhez igazodva újabb és újabb kollekciókat tervezni.

Mindig szem előtt tartva a modern nőt, a LEMILA filozófiája, hogy minden nőnek lehetőséget kínáljon személyes stílusának megtalálására a színek és szövetek keverékével.

Bár az elkövetkező évekre nagyon sok újítás bevezetését tervezzük, de célunk továbbra az, hogy a női fehérnemű és a LEMILA név egybeforrjon.

Vásárlóink részére újpesti mintaboltunkban, míg hazai és külföldi viszonteladóink részére nagykereskedelmi üzleteinkben kínáljuk termékeinket.